ARRI Rental – Kölcsönzés menedzselés mobil applikációval – Esettanulmány

barbi

2023-06-05

A projekt

Ügyfelünk, az ARRI Rental széles választékát kínálja különböző típusú kameráknak, például digitális filmkameráknak, High-Speed kameráknak és kamerákhoz kapcsolódó tartozékoknak. Emellett a cég kölcsönöz fénytechnikai eszközöket, beleértve a világítótesteket, fényvetőket, lágyítókat és egyéb kiegészítőket. Az ARRI Rental célja, hogy segítse a filmeseket és televíziós stúdiókat a legmagasabb színvonalú technikai eszközök biztosításában.

Ügyfelünk célja az volt, hogy meggyorsítsuk számukra a kölcsönzés folyamatát és szeretett volna az ügyfelei részére egy olyan megoldást kínálni, ami segíti a kikölcsönzött eszközök nyilvántartását.

Az ügyfél

ARRI Rental Budapest and Europe

A feladat

A cég által forgalmazott eszközök kölcsönzésének nyilvántartásának fejlesztése.

A mi megoldásunk

Az applikáció az eszközökön lévő vonal- illetve QR kód leolvasásának segítségével gyorsítja meg a kölcsönzés menetét, valamint az ügyfelek az app-ban láthatják a kikölcsönzött eszközöket. Különféle szempontok alapján kereshetnek az eszközök között, nyomon tudják követni a visszaszállítási határidőket, segíti az időkorlátok betartását, illetve megkönnyíti a leltározást is.

Kulcs technológiák

  • Flutter
  • PHP
  • REST API
  • Gitlab CI/CD

A fejlesztési csapat

  • Front-end
    Back-end
    Design
    Tesztelés
    Üzemeltetetés

Szeretnél még hasonló tartalmat olvasni a jövőben?

Ha tetszett cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre!