Miért jó egy magyar szoftverfejlesztő céggel dolgozni?

Gábor Németh

január 19, 2023

Egy magyar szoftverfejlesztő céggel való együttműködésnek több előnye is lehet.

Íme néhány ok, amiért érdemes magyar alkalmazás fejlesztő partnert választani:

1. Erős műszaki szaktudás, szakértelem: Magyarország jól képzett munkaerővel és komoly hagyományokkal rendelkezik a technológiai és mérnöki területeken. Az itthoni szoftverfejlesztő cégek gyakran magas szintű szakértelemmel rendelkeznek a különböző technológiák és programozási nyelvek terén.

2. Jó ár-érték arány: Európa többi országához képest Magyarországon a munkaerő költsége viszonylag alacsony, ami a magyar szoftverfejlesztő céggel való együttműködést költséghatékony megoldássá teheti a vállalkozások számára.

3. Jó időzóna: Magyarország a közép-európai időzónában található, ami megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést a nyugat-európai, amerikai, de akár keleti vállalkozásokkal is.

4. Minőségi munka: A magyar szoftverfejlesztő cégek magas színvonalú munkájukról és a részletekre való odafigyelésükről is híresek. Gyakran szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat alkalmaznak annak biztosítására, hogy a szállítmányok megfeleljenek az ügyfél specifikációinak és elvárásainak.

5. Lehetetlent nem ismerő mentalitás: A magyarok nem ijednek meg a nehéz feladatoktól, vagy a kihívást jelentő műszaki problémáktól. Rengeteg innováció és találmány származik magyar szakemberektől. Köszönhető ez annak is, hogy az ország múltjából adódóan az itteni embereknek mindig meg kellett küzdeni az eredményekért. Ez a harcos, ugyanakkor jó kedélyű mentalitás jellemző a magyarokra.

6. Állami támogatás: A magyar kormány aktívan dolgozik az informatikai szektor népszerűsítésén és segítésén, különféle támogatási formákat biztosítva a szoftverfejlesztő cégeknek. Így ezek a cégek stabil és erős vállalkozások a nehéz időkben is.

7. Magabiztos nyelvtudás: A magyar fejlesztők gyakran több nyelven is folyékonyan beszélnek, beleértve az angolt is, ami elősegítheti a nemzetközi ügyfelekkel való kommunikációt és együttműködést.

Fontos megjegyzés: a legjobb egy alapos kutatás elvégzése, és annak a konkrét cégnek az értékelése, amellyel együtt kívánunk dolgozni. Fontos, hogy megbizonyosodjunk, hogy a kiválasztott cég rendelkezik-e a megfelelő készségekkel és tapasztalattal a speciális igények kielégítéséhez is.

Amikor felkeresed az Arteries alkalmazásfejlesztő csapatát, a következőkre számíthatsz:

minden kollégánk jól képzett és magas szinten érti az általa képviselt technológiát

projektvezetőink világosan és jól kommunikálnak, kellő rugalmassággal irányítják a fejlesztési folyamatot

árazásunk magyar viszonylatban átlagosnak, nemzetközi viszonylatban kiváló ár-érték arányúnak tekinthető

rugalmas időbeosztással dolgozunk, szükség esetén alkalmazkodunk ügyfeleink időzónájához

precízen kidolgozott és folyamatosan optimalizált folyamataink garantálják a jó minőségű végeredményt

– elsődleges kommunikációs nyelvünk az angol, nemzetközi ügyfeleinkkel zökkenőmentes a kommunikáció

– célunk, hogy munkánkkal értéket teremtsünk, és a legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a kapott termékkel.

Szeretnél még hasonló tartalmat olvasni a jövőben?

Ha tetszett cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre!